Våra privattjänster

Vi på VVS-Råd finns till för att du som kund ska få ett lyckat slutresultat i ditt projekt, någonting som vi bidrar till genom specialkompetens i de så kallade installationstekniska systemen. Vår arbetsprocess ser ut så att vi gör stegvisa utredningar där vi tar fram alternativa lösningar och lösningsförslag. Därifrån upprättar vi detaljerade material- och arbetsbeskrivningar inför implementationsprojekt, med eventuella ritningar om så behövs.

För dig som har ett redan befintligt hus erbjuder vi på VVS-Råd besiktning och dokumentation (uppförande av ritningar) på redan befintliga installationer samt även mätning och bedömning för att sedan komma med förslag på åtgärder inför potentiell ombyggnation.

  • Om ni vill se vilka specifika tjänster och system vi erbjuder expertis inom kan du klicka dig vidare till våra affärsområden i menyraden.

En personlig arbetspartner med brett kompetensområde

Vi på VVS-Råd har mycket erfarenhet inom installationsteknik och byggnation samtidigt som vi hela tiden förnyar och förbättrar våra arbetsprocesser för att dra nytta av
branschens utveckling.

Dessutom har vi utvecklat våra tjänster så att vi har expertis genom alla steg och byggskeden, från start till slut till förvaltning och ombyggnation.
Tillsammans med ett personligt och kommunikativt arbetssätt gör det här att vi kan skapa trygga och goda samarbeten som gynnar både dig som kund och oss som partner.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå