Företagskunder

På VVS-Råd erbjuder vi certifierade tjänster för företagskunder såsom byggherrar, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Vi hanterar både uppförande och underhåll av byggnader och anläggningar, antingen enskilt eller över större områden. Vi följer alltid branschens krav och myndigheters förväntningar för att säkerställa hög kvalitet och tillförlitlighet i våra tjänster.

Våra tjänster:

Våra företagstjänster

Vi täcker hela byggprocessen, från ritningar till förvaltning, och erbjuder utredningar för att bedöma förutsättningarna för implementering av olika system och installationer. Vi hjälper er att optimera era projekt genom att tillhandahålla specialkompetens inom installationstekniska system, utföra stegvisa utredningar och ta fram alternativa lösningar och förslag. Därefter upprättar vi detaljerade material- och arbetsbeskrivningar samt nödvändiga ritningar.

För befintliga byggnader och anläggningar utför vi utredningar, kartläggningar, besiktningar och mätningar för att bedöma och föreslå åtgärder inför eventuella ombyggnationer.

Vi kombinerar lång erfarenhet inom installationsteknik med kontinuerlig förnyelse och förbättring av våra arbetsprocesser för att dra nytta av branschens senaste utvecklingar. Detta gör att vi kan erbjuda en unik bredd i våra tjänster och vår kompetens.

Våra tjänster omfattar alla steg i byggprocessen, från start till slut, inklusive förvaltning och ombyggnation. Vi arbetar med ett personligt och kommunikativt förhållningssätt, vilket gör att vi kan bygga långsiktiga relationer och skapa trygga samarbeten som gynnar både våra kunder och oss.

Välkommen att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag med era specifika behov och projekt.