Vi på VVS-Råd söker dig med hjärta för kund, innovation, hållbarhet och kvalitet.
VVS-Råd har bred kunskap och stor erfarenhet inom områden som installationsteknik och samhällsbyggnad, med erfarna ingenjörer och civilingenjörer som alla bidrar med en mångfald av kunskap som vi gärna delar med oss av.
Våra tjänster byggs kring affärsområdena Projektering, Besiktning, Mätning samt Dokumentation. Vårt arbetssätt genomsyras av ledorden Engagemang, Kompetens och Innovationskraft och med såväl medarbetaren som kunden i centrum i varje enskild tjänsteleverans. Vi är måna om att ge våra medarbetare goda möjligheter att utveckla sig i bolaget och i sin roll. Våra arbetsrutiner tar stöd i vårt kvalitetssystem och vi arbetar ständigt med förbättringar och uppmuntrar till en inkluderande kultur där hela arbetslaget får chansen att bidra med åsikter och förslag.
Det är nu dags att för oss att ta nästa steg i VVS-Råd’s utveckling och expandera verksamheten med rollen som Ansvarig Konsult.
I rollen som Ansvarig Konsult kommer du att vara affärsområdesansvarig mot våra kunder och ansvara för uppdrag i allt från order vidare till produktion och leverans. I rollen utmanas du av kvalitetsansvar, ansvarig för vissa affärsområden och i dessa flera ledande roller i projekt.
Som en utveckling av rollen ser vi att du som Ansvarig Konsult ingår i företagets ledningsgrupp och aktivt bidrar till företagets utveckling.
För att vara framgångsrik i rollen som Ansvarig Konsult tror vi att du har en för rollen relevant utbildningsbakgrund som Ingenjör från Högskola/Universitet, gärna inkluderat kurser inom värme och ventilation samt energiteknik.
Du är en ambitiös lagspelare och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Du har goda erfarenheter av certifierade ledningssystem (typ ISO), kompetens inom AutoCad och hanterar MS Officepaketet obehindrat. B-körkort krävs.
Då rollen är utåtriktad och inbegriper sälj- och marknadsansvar är det meriterande om du har erfarenhet av detta från tidigare roller du haft.
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Västervik men du ges möjligheter till distansupplägg med flexibel kontorsnärvaro.
Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av VVS-Råds vd Christian Drott, tel 0490-166 60.
Låter detta som ett nästa utmanande steg i din karriär? Då är du varmt välkommen att söka denna tjänst hos oss på VVS-Råd.
Din ansökan ställer du till Christian Drott, vd på VVS-Råd via e-post: Christian@vvs-rad.se . Märk din ansökan med Ansvarigkonsult2208
Då vi arbetar med löpande urval tar vi gärna emot din ansökan snarast möjligt.